Visum

Vi behöver förlänga våra visum här i Marocko eftersom vi snart varit här i tre månader och vill stanna längre. Så därför ska vi korsa gränsen mellan Marocko och Moritania. Så om ett par dagar börjar vi lifta söder ut emot Moritania. Jag tror inte vi stannar där så länge. När vi väl korsat gränsen har vi ytterligare tre månade här i Marocko. Så planen är att vi då åker tillbaka till den här platsen (Guelmim) och skaffar oss åsna/åsnor och vandrar norr ut i tre månader. Denna vandring får alla följa med på, bara ett par dagar, veckor eller månader om man vill! Förhoppningsvis får vi sällskap av en vän från Finland, en från Belgien och två från Frankrike också. Och så jag, Ashkan och James. James kom tillbaka till oss igår! Rätt var det var knackade han plötsligt på vår dörr. Han hade hängt runt med lite olika folk i Sahara sen vi såg honom sist. Han sa att han gärna följer med på Åsnecaravanen. Och med oss i huset nu bor också två danskar. Men dom ska inte följa med på vandringen för dom har andra planer men dom är jätteroliga och bra på att laga mat!  
Om du är lite trött på att läsa min nästan aldrig uppdaterade blogg och vill leva istället så följ med på vandringen ett tag! Det är inte svårt att ta sig till Marocko och super billigt om man vill!  Vi vet inte riktigt när vi börjar vandra men om några veckor skulle jag tro. 
 
 
sovrummer i huset
 
 Ps. Blogg.se har krånglat på min mobil ett tag och det tar jävligt lång tid innan jag kan lägga in nya inlägg ibland så det är därför det inte händer så mycket här på bloggen ibland. 

RSS 2.0