Sista dagen i Zazpithuria

Nu är jag här för sista dagen. Imorgon runt 8.00 tar jag bussen från st.palais. Sen hamnar jag någon annan stans. På en gård som ligger någonstans nära en by som heter carbonne. 
Eftersom jag inte är riktigt säker på ifall det finns wi-fi på den gården så är jag heller inte riktigt säker på när jag kan skriva här igen...
Men i alla fall, idag har jag gjort en fin kalkmålning på en vägg som annars bara var hård, tråkig och leverpastejsrosa.  Det fick bli mitt sista avtryck på den här gården (så vida jag inte vantrivs på nästa och åker tillbaka hit förstås). 






Det fick bli snöhögsmönster. För trotts att jag kan är sämst på franska, inte fattar va dom smarta engelsmännen pratar om och är nybörjare på det mesta så är jag i allafall den på gården som är bäst på snö. Jag är ju svenskan för gudsskull. 

Marillie har köpt en avskedakaka som vi ska äta ikväll efter middagen tillsammans. En särskild Bask-kaka. Antar att den är söt. Allt som är särskilt Baskt är sött. Maten, husen, tanterna, inredningen, porslinet... Inte det Baska metall-bandet förstås men nästan allt i alla fall.
Det är lite konstigt att åka här ifrån. Jag känner mig liksom som hemma nu. 
Men det är som det är! Jag lär väl känna mig som hemma lagom tills att det är dags att lämna nästa gård också! 

Så om vi inte hörs här på ett tag, puss så länge! 

RSS 2.0